Onze Kinderopvang

Villa Kakelbont is een erkende groepsopvang voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar. Wij staan onder toezicht van Kind en Gezin, wat betekent dat er een regelmatige kwaliteitscontrole is en dat de ouders jaarlijks een fiscaal attest ontvangen.
Wij werken met enthousiaste dames op zelfstandige basis. Elke weekdag staan we paraat om met een warm hart voor jullie ukjes te zorgen op onze beide locaties.

In Villa Kakelbont@de Villa gelegen in de Molenstraat 140, 2560 Nijlen vangen wij dagelijks 14 kindjes op van 7u15 tot 18u.
In onze tweede locatie, gelegen in de Katerstraat 94, 2560 Nijlen vangen we maximum 18 kindjes op, van 7u tot 18u.

De opvang is vrij kleinschalig waardoor wij de huishoudelijke sfeer heel erg benaderen. In onze gezinsvriendelijk situatie creëren we een goede relatie met je kindje en ook met de ouders. Via het digitale dagboek kunnen jullie de ontwikkeling van jullie zoon of dochter op de voet volgen en natuurlijk kan dit ook door een goede babbel.
We zorgen voor een liefdevolle en warme opvang waar het kind zich geborgen kan voelen. Ook het aanbieden van activiteiten is een belangrijk gegeven in Villa Kakelbont. Zo worden kinderen motorisch en cognitief gestimuleerd. Het kind leert om zelfstandig en zelfredzaam te zijn (zelf kunnen eten, zindelijkheidstraining,……)

Elk kind wordt in zijn of haar persoonlijkheid gerespecteerd. Het welzijn van het kind staat steeds centraal en daarom wordt er natuurlijk rekening gehouden met gewoontes, allergieën,…..van het kind en het pedagogisch en sociale aspect van de opvoeding. We leggen alle afspraken aan de ouders voor. We hechten zeer veel belang aan het goed voelen van een kind in onze opvang. Ouders kunnen steeds hun wensen uiten waar wij dan in de mate van het mogelijke rekening mee houden.

Villa Kakelbont werkt met vaste maandprijzen, wij lichten onze prijzen graag vrijblijvend toe via mail of via een telefoontje.